Hoe ontkoppel ik de authenticatie-app?

Antwoord

Als contactpersoon ontkoppelt u de gekoppelde authenticatie-app van gebruikers via Gebruikersbeheer . Klik op het kladblok-icoon van de betreffende gebruiker en klik op ‘Ontkoppel authenticatie-app’.

Zodra de bestaande koppeling verwijderd is, kan de gebruiker de authenticatie-app opnieuw koppelen. Als er nog geen koppeling met de authenticatie-app is, ziet u de tekst ‘Gebruiker moet authenticatie-app nog koppelen.’

Bent u contactpersoon en gaat het om uw eigen account? Mail ons via support@vecozo.nl met uw gebruikersnummer en de AGB-code van de onderneming om de authenticatie-app te laten ontkoppelen.