Kan ik een gebruikersoverzicht exporteren?

Antwoord

Als contactpersoon kunt u het gebruikersoverzicht exporteren via Gebruikersbeheer. Klik hiervoor op ‘Download export’.

In het bestand zijn de volgende gegevens te zien:

• Gebruikersnummer (alleen zichtbaar als het betreffende account door de gebruiker is geactiveerd);
  • Gebruikersnaam;
  • Einddatum van het certificaat;
  • Autorisaties van het VECOZO-account;
  • De persoonlijke AGB-code van de gebruiker (alleen zichtbaar als de persoonlijke AGB-code van de zorgverlener ook aan het account is gekoppeld). Hierbij staat ook de naam van de zorgverlener zoals deze geregistreerd staat in het AGB-register.