Ik heb meerdere persoonlijke certificaten, moet ik per persoonlijk certificaat een andere authenticatie-app gebruiken?

Antwoord

Nee, dat hoeft niet. Heeft u meerdere persoonlijke certificaten, bijvoorbeeld voor verschillende AGB-codes of voor onze testomgeving, dan kunt u gebruikmaken van één authenticatie-app. Als u met het betreffende persoonlijke certificaat inlogt, wordt u automatisch naar de schermen geleid om uw authenticatie-app te koppelen. In uw authenticatie-app herkent u het persoonlijke certificaat aan het gebruikersnummer en aan de VECOZO-omgeving (test-, acceptatie-, of productieomgeving).