Ik heb geen smartphone. Hoe kan ik inloggen met de authenticatie-app?

Antwoord

Voor het inloggen met uw persoonlijk certificaat en de authenticatie-app heeft u een smartphone nodig. De authenticatie-app kan ook op een tablet worden geïnstalleerd.

We hebben voor deze oplossing gekozen omdat een authenticatie-app veilig, gebruiksvriendelijk en voor de gebruiker gratis is. We begrijpen dat dit in uw geval niet allemaal opgaat. Helaas kunnen wij geen uitzondering maken voor enkele gebruikers.

Andere oplossingen om in te loggen

Bent u in het bezit van een UZI-pas? Dan kunt u deze koppelen aan uw VECOZO-account. U hoeft dan niet meer in te loggen met uw persoonlijk certificaat en authenticatie-app.

Een andere oplossing is het authenticatiemiddel eHerkenning. Meer informatie hierover vindt u hier.