Waar vind ik het gebruikersnummer en de pincode van mijn VECOZO-account?

Antwoord

Het gebruikersnummer en de pincode worden bij het aanmaken van het account verstuurd naar de contactpersoon van de onderneming. VECOZO stuurt, als beveiligingsmaatregel, het gebruikersnummer en de pincode los van elkaar.

Gebruikersnummer

Het gebruikersnummer ziet u rechtsboven onder uw naam als u ingelogd bent.

Als u uw gebruikersnummer niet meer weet kan de contactpersoon dit per e-mail opvragen via support@vecozo.nl.

Pincode

De pincode sturen we per post naar de hoofdcontactpersoon, of digitaal naar de VECOZO-berichtenbox van de contactpersoon.

Bent u uw pincode kwijt en heeft de contactpersoon deze ook niet meer?
De pincode kan opnieuw worden aangevraagd op drie manieren:

1. Door de contactpersoon via Gebruikersbeheer. Klik hier voor meer informatie.
  2. Bij het inloggen kunt u kiezen voor ‘Wachtwoord vergeten’ en vervolgens voor ‘Pincode vergeten’. Er wordt automatisch een nieuwe pincode gestuurd naar de Berichtenbox van de contactpersoon. Als u zelf de contactpersoon bent, zal de pincode per post worden verzonden.
  3. Als u contactpersoon bent en een nieuwe pincode nodig heeft, stuurt u een e-mail naar support@vecozo.nl. Hierin staat het 14-cijferige gebruikersnummer en de AGB-code van de onderneming. De nieuwe pincode versturen wij naar de hoofdcontactpersoon.

Geef nooit uw pincode aan ons of aan iemand anders door. Het gebruikersnummer kunt u wel doorgeven aan een van onze medewerkers.