Hoe zet ik een certificaat klaar voor een herinstallatie?

Antwoord

De contactpersoon kan dit doen via Gebruikersbeheer. Klik op het kladblok-icoon van de betreffende gebruiker en klik op de knop ‘Certificaat vrijgeven voor herinstallatie’. Het certificaat is nu klaar om opnieuw geïnstalleerd te worden met de gebruikersgegevens van de rechtmatige gebruiker. Het certificaat moet binnen 20 dagen geïnstalleerd zijn. Na deze termijn wordt het gekoppelde account automatisch verwijderd en moet er een nieuw account worden aangemaakt.

Bent u zelf de contactpersoon en gaat het om uw eigen certificaat of bent u PGB-aanbieder? Mail ons via support@vecozo.nl met uw gebruikersnummer en de AGB-code van de onderneming om uw certificaat te laten klaarzetten voor een herinstallatie.