Mijn VECOZO-account is geblokkeerd, hoe kan ik deze deblokkeren?

Antwoord

De contactpersoon kan dit via Gebruikersbeheer voor u doen. Klik op het kladblok-icoon van de betreffende gebruiker en klik op de knop ‘Deblokkeren’. De gebruiker van het account ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail.

Bent u zelf de contactpersoon en gaat het om uw eigen account of bent u PGB-aanbieder? Mail ons via support@vecozo.nl met uw gebruikersnummer en de AGB-code van de onderneming om uw account te laten deblokkeren.